Opis radnog mjesta
- Smišljanje novih i poboljšanje postojećih recepta za polu-gotove proizvode, poljoprivredne proizvode, slastice, sirupe, ulja, alkoholna i bezalkoholna pića itd.
- Provjera osjetljivosti svojstava dobivenih sirovina.
- Prikupljanje uzoraka i slanje istih na fizičko-kemijske i mikrobiološke analize.
- Nadzor usklađenosti s receptima i ispravnost provođenja tehnološkog procesa od strane proizvodnog odjela.
- Provjera troškova proizvodnje i izrada mjera za njihovo smanjivanje.
- Vođenje i ažuriranje tehnološke dokumentacije.
Za tvrtke - steknite povjerenje u odlučivanju o plaćama
Pošteno odredite plaće svojih zaposlenika. U tome će vam pomoći detaljan izvještaj o plaći. Uvijek ćete imati pri ruci relevantne podatke o plaći.
Najčešći put karijere zaposlenika
Grafikon prikazuje kako zaposlenici najčešće napreduju u karijeri. Kliknite na naziv radnog mjesta da biste se upoznali s podacima o plaćama.
Pozicija Prehrambeni tehnolog - Poljoprivreda, prehrambena industrija na tržištu rada
Ova pozicija
je na rangu plaća na
Zastupljenost žena na položaju
Prosječna dob ispitanika u poziciji
625. mjesto
Tekstilni tehničar
Tekstilna i kožna industrija
709 - 1 356 USD
354. mjesto
Asistent u računovodstvu i kontrolingu
Ekonomija, financije, računovodstvo
861 - 1 602 USD
1. mjesto
Kontrolor leta
Transport, promet i logistika
912 - 9 206 USD
Je li taj raspon plaća prevelik?
Prosječnu plaću u vašoj regiji možete saznati ispunjavanjem kratkog upitnika
Usporedite svoju plaću s drugima.Saznajte detaljne informacije o plaćama u svojoj zemlji
Pro
Izvještaj o plaćama
125,00 EUR*
* Uključen PDV / 100,00 EUR bez PDV-a
Naruči- Plaća na radnom mjestu po regijama*, obrazovanju, praksi, veličini poslovanja
- Ukupna plaća i njezine komponente* (varijabilna komponenta, provizije, nagrade)
- Distribucija odgovora na platni spisak
- Rasponi plaća izraženi su 1. decilom, 1. kvartilom, medijanom, 3. kvartilom, 9. decilom i prosječnom plaćom.
- Detaljna analiza svih nefinancijskih naknada koje se prate*
- Analiza financijskih koristi* * dostupno kada se koristi regresijski model