Opis radnog mjesta
- Priprema i nadgledanje aktivnosti vezanih uz pripremu hrane.
- Planiranje jelovnika u dogovoru s kuharima.
- Regrutiranje i obuka stalnog i povremenog osoblja.
- Planiranje smjena i rasporeda osoblja.
- Osiguravanje strogog poštivanja zdravstvenih i sigurnosnih propisa.
- Praćenje kvalitete proizvoda i pruženih usluga.
- Vođenje financijske i administrativne evidencije.
- Upravljanje platnim spiskom i praćenje razine potrošnje.
- Održavanje razine zaliha i naručivanje novih zaliha prema potrebi.
- Povezivanje s dobavljačima i klijentima.
- Pregovaranje s kupcima o ugovorima, procjena njihovih zahtjeva i osiguravanje zadovoljstva pruženom uslugom (u ugostiteljskom ugostiteljstvu).
Za tvrtke - steknite povjerenje u odlučivanju o plaćama
Pošteno odredite plaće svojih zaposlenika. U tome će vam pomoći detaljan izvještaj o plaći. Uvijek ćete imati pri ruci relevantne podatke o plaći.
Najčešći put karijere zaposlenika
Grafikon prikazuje kako zaposlenici najčešće napreduju u karijeri. Kliknite na naziv radnog mjesta da biste se upoznali s podacima o plaćama.
Pozicija Menadžer ugostiteljstva - Turizam i ugostiteljstvo na tržištu rada
Ova pozicija
je na rangu plaća na
Zastupljenost žena na položaju
Prosječna dob ispitanika u poziciji
625. mjesto
Tekstilni tehničar
Tekstilna i kožna industrija
677 - 1 284 EUR
172. mjesto
Mornar
Turizam i ugostiteljstvo
1 004 - 1 945 EUR
1. mjesto
Kontrolor leta
Transport, promet i logistika
863 - 8 716 EUR
Je li taj raspon plaća prevelik?
Prosječnu plaću u vašoj regiji možete saznati ispunjavanjem kratkog upitnika
Usporedite svoju plaću s drugima.Saznajte detaljne informacije o plaćama u svojoj zemlji
Pro
Izvještaj o plaćama
125,00 EUR*
* Uključen PDV / 100,00 EUR bez PDV-a
Naruči- Plaća na radnom mjestu po regijama*, obrazovanju, praksi, veličini poslovanja
- Ukupna plaća i njezine komponente* (varijabilna komponenta, provizije, nagrade)
- Distribucija odgovora na platni spisak
- Rasponi plaća izraženi su 1. decilom, 1. kvartilom, medijanom, 3. kvartilom, 9. decilom i prosječnom plaćom.
- Detaljna analiza svih nefinancijskih naknada koje se prate*
- Analiza financijskih koristi* * dostupno kada se koristi regresijski model